torstai 24. kesäkuuta 2010

Ilon aiheita raskausviikolla 30Olen tällä viikolla päässyt taas käymään neuvolassa, huomaan joka kerta että käynit sen kuin lyhenevät entisestään. Olenko niin helppo tapaus vai eikö vain nyt synkkaa th:n kanssa?
Toki kivahan se olisi että positiivisilla tunnelmilla siellä tätille juttelisi, hän kuitenkin katselee sitä ihanaa pissa näytettä siellä joka kerta.
Viime aikoina senkin näytteen antaminen on ollut hankalaa, unohdan aina kotoa lähtiessä että menen nevolaan missä pitää pissata purkkiin, tai taidan unohtaa tuon purkkiin pissaamisen ja ryntään kotona kenkien laiton jälkeen sinne vessaan. Eli 5 min päästä neuvolassa ei enää paljoa pissatakkaan! Koitan aina odotellessa juoda muki tolkulla vettä ja rynnätä kesken session sinne vessaan. Mutta tässä asiassa on sanottava että vähän on riittävästi.

Tämän kertainen neuvolan käynti nosti kuitenkin positiivisuus käyrän hurjaan nousuun. Parvorokon tulokset olivat tulleet ja olivat negatiiviset. En ole sairastanut raskauden aikana parvoa ja saan luvan unohtaa kaikki kauhu skenaariot lapsivesipunktioista ja kohdun sisäisistä verensiirroista. Jälkeen päin jäin kuitenkin miettimään että eikös se tarkoita sitä että EN ole sairastanut koko tautia kun mitään ei ollut koholla? Joudun nyt tätä miettimään parisen viikkoa kunnes seuraava käynti taas koittaa, niin, nyt käydäänkin sitten 2 viikon välein. Kamalaa elämä alkaa kietoutua pelkkiin neuvola käynteihin.

Polskija voi siis hyvin. Raivotarjonta on edelleen olemassa ja sen myötä saankin tuntea oikealla puolella pienet jalat, jotka tarmokkaasti siellä heiluvat. Välistä jopa voi testata kuinkas iso se jalkapohja nyt on, se kun sieltä välillä melko selkeästikkin mahaa työntää. Sykettä kuunnellessa polskija heilui niin kamalasti että syke hävisi vähän väliä ja muksautuksia tuli niin että isänsäkkin sanoi nähneensä ne parin metrin päähän. Olenkin usein miettinyt että tuolla asioilla kulkiessani näkeeköhän ihmiset sen kamalan vatkaamisen mitä tuolla siäsvesialtaassa tapahtuu? Itsestä se olisi aika hurjaa huomata toisen mahan pomppailut....
Viikon aikana olen kuullut nyt monenlaisia kommentteja mahastani, eräsikin tyttö kysyi että ottaako päähän kun kaikki kyselee sun mahasta eikä susta? Noh, tähän tottuu. Ja eikö se nyt tuntuisi aika oudolta jos joku katsoisi mahaa ja kysyisi et kukas sä olet ja mitäs sä teet, tarkoittaen minua itseäni? Ihan normaalia minusta on että kysellään miten se vauva voi jne.
Hauskin oli kuitenkin eräs mies joka kaupasta ulos tullessani kysäisi että meinaatkos tuosta kesään mennessä päästä eroon? En nyt sitten ollut varma tarkoittiko setä sitä mahaa vai vesimeloonia mitä kannoin kainalossani? Itsekseni vain ihmettelin että eikös jo nyt ole kesä?

Kesässä ja raskaudessa on kuitenkin se hyvä puoli että on koko kesän bikini kunnossa! Ei tarvitse miettiä kehtaako ne bikinit päälleen laittaa, JOS jostakin sattuisi maha pömpöttämään, se kun pömpöttää muutenkin rantapallon kokoisena kiinteänä tapauksena. Toki sitä pitänee miettiä että kehtaako tälläiseen rantapalloon bikineitä laittaa? Itse en ole kertaakaan vielä niitä pitänyt. Mutta onhan se kiva että voi pitää tiukkoja paitoja ilman huolen häivää!
Ihanaa olla siis raskaana!
rv 30
pst. alavatsaan on tullut hentoinen linea negra, mitäs se tarkoittikaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti