perjantai 1. heinäkuuta 2011

10 kuukautta

Tällä on ollut hiljaista, aikaa on mennyt miltei kaksi viikkoa viimeisestä päivityksestä.
En vain ole kerennyt tänne asti, työ vie mennessään ja vapaa aikaa on niin vähän ja kotikin pitäisi pitää siistinä.

Polskija on kuitenkin tänään 10kk.
Ajan kuluminen on niin valtavaa että välillä pitäisi oikein pysähtyä miettimään mitä kaikkea tässä on tapahtunut, kohta huomaan jo että Polskija täyttää ensimmäisen vuotensa.
Tällä hetkellä polskija kuitenkin herättelee Mamaa edelleen öisin useita kertoja ja Maman maitopalvelu toimii. Polskijalle on tullut nyt tapa imeä eri tavalla kuin ennen, eli ennen kyljeltään pötköttäen, nyt pitäisi olla vastakkain, mikä Mamasta tuntuu hieman erikoiselta.
Koko imettämisen päättämistä pitäisi hiljalleen ruveta miettimään tarkemmin, sen kun voisi muutaman kuukauden päästä lopetella. Kiire ei ole mutta Mama tahtoisi joskus oman kehonsa takaisin.

Polskija on myös muutaman kerran seisonut ilman tukea, mutta mielestäni poika ei ole huomannut itse koko juttua, joten taidoksi en sitä oikein osaa vielä lukea. Jokin kiva juttu kädessä on vain ollut niin paljon kiinnostavampaa kuin se että pitää kiinni!
Lisäksi Salama-auto on huippu juttu, eli autossahan on tuki takana josta voi pitää kiinni ja tassutella eteenpäin. Polskija harjoittelee siis sillä kävelemistä joka jo muutaman päivän jälkeen onnistuu selkeästi mukavammin, auton kääntäminen onkin sitten eri juttu.

Niin ja se 10kk ikä tarkoitaa myös sitä että Polskijan ura päiväkodissa alkaa. Se on Mamasta äärettömän kamalaa. Ja se kamaluus alkaa huomenna. En tiedä mitenkä pystyn huomenna kääntämään selkäni ja kävelemään hoidon ovesta ulos. Tiedän että hoitoa on vain 12 päivänä kuussa ja joskus ei sitäkään jos tarvetta ei ole, en vain tahtoisi Polskijaa vielä hoitoon, poika on vielä niin pieni. Mutta tiedän myös että vaihtoehtoja ei ole.
Sillä mennään mitä saadaan ja tiedän että elokuussa olo on jo toinen, Polskija on niin aktiivinen ja iloinen muista lapsista että pahamieli taitaa olla vain äidillä.
Toivottavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti