sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Mistä pienet hampaat on tehty?

Ne on tehty puremisen ilosta, sattumisen irvistyksestä ja keijun valkoisesta maalista. Jep, niistä ne on tehty.

Meillä kaksi isomapaa päättivät että ihan uudet hampaat on keijun maalilla maalaamia ja Mama päätti että ne on oltava myös tulleet siitä kun ihminen jota purraan irvistää.
Meillä on siis alettu irvistämään ja paljon!
Polskija kun on oppinut tarkoituksellisesti ja etsii oikein etsimällä paikkaa mistä puraista ja sitten irvistellään onnesta päälle. Eihän sellaiselle pojalle voi olla vihainen vaikka hieman pitäisi.
Kovasti vain toivon että kun se hoitoon meno tulee eteen, niin siellä ei ketään purtaisi. "pikku J" puri nimittäin aikanaan ja lujaa, ihan niin lujaa että veri välillä lensi. 4 vuotiaana tuo puree satunnaisesti edelleen jos tulee tilanne jossa ei osaa muulla tavalla puolustautua. Toivon siis että Polskijan kohdalla tämä nyt vain on niiden uusien ylähampaiden tulon ja sen tajuamisen aiheuttanut vaihe, joka sivutetaan seuraavan uuden asian tullessa.

Toinenkin uusi asia on viikon sisään tullut, ihan vain siksi että Polskijan isä on sitä kovasti opettanut. Polskija oppi taputtamaan. Hieman haparoivaa se on mutta usein Polskija istuu lattialla ja katselee käsiä ja taputtaa. Kyllä se on vain ihmeellistä kun lapsi oppii jotakin uutta!

Mamaa harmittaa vain se että olen kuluneina päivinä tehnyt töitä kellon ympäri ja Polskija on jäänyt ilman rintamaitoa, hieman huollisani itse olen ollut asian suhteen. Olen ajatellut että tähän se nyt loppuu, enää ei kohta imetetä jos näitä tulee lisää ja valitettavasti en tahdo vielä niin. Polskija on mielestäni vielä niin pieni että on liian pieni juomaan muuta maitoa ja jostakin nokka mukistakin vielä! Taidan itse tehdä tissi kapinan!
Sillä siis seuraavaan viikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti