torstai 20. toukokuuta 2010

Ympäri mennään ja potkuja sataa!

Masun suunnalla on menossa ilmeisesti sirkus temppujen harjoittelu. Joka suunnasta, ylhäältä alhaalta ja navan kohdalta sekä joka sivusta ja kaiken sen välistä joku on tuuppimassa!
Välillä on kiva tuupata virtsarakkoa tai muuten vain kohdun pohjaa, mutta sitähän se teettää ahtaassa jumppaaminen.
Ympäri siellä mennään ihan varmasti monta kertaa päivässä, ihan kuin äiti olisi oma särkänniemi! Parhaat laitteet ikinä!

Onneksi ollaan vielä siinä vaiheessa raskautta että liikkeet ovat kuitenkin pehmeitä muksautuksia, eikä teräviä ja kovia potkuja. Vielä saa yöt nukuttua jos vain löytää asennon jossa ei makaa suoraan mahan päällä, mikä on yllättävää kyllä ollut jo melko haastavaa.
Pikku polskija toki muistaa muistuttaa että, hei tyyppi sä makaat mun päällä, jos näin sattuu käymään. Jota sattuu usein. Olen perus vatsalleen nukkuja ja muuten en saa unta joten pitäähän sitä välillä mamankin yrittää jos se polskija ei vaika huomaisikaan.

Viime yönä näin untakin jaloista jotka minua nytkin potkivat. Vatsan läpi näkyi selkeä jalka varpaineen kaikkineen, yritin kovasti ihmisille ympärilläni näyttää että katsokaa nyt se on polskijan jalka! Valitettavasti kaikki katsoivat minua hieman säälivästi ja aivan varmasti ajattelivat että mistä säkin ton mielikuvituksesi olet löytänyt.

Yöt ovat onneksi vauvan osalta helppoa aikaa, mutta lämmön osalta ei ihan niin helppoa.
On ihanaa että se kesä tuli, en ole yhtään talvi ihmisiä ja vihaan kylmää. Nyt ongelma on kuitenkin tämä lämpö. En kärsi niinkään turvotuksesta jonka aiheuttaisi raskaus, vaan turvotuksesta jonka aiheuttaa lämpö. Sormet tuntuvat turpeilta ja usein melko ikäviltä. Kylmä vesi auttaa hetkellisesti.
Eilen illalla päätin muuttaa makuuhuoneemme järjestystä niin että nukun nyt suoraan ikkunan alla, valitettavasti vasta aamun tunteina ilman on jo sen verran viilentynyt että siitä on jotakin apua. Mutta raskaana ollessahan saa päättää mitä haluaa, eikö niin? Vaikka uudelleen ihan uuteen järjestykseen.
Mieheni on vielä niin lämmin tapaus, kun sitä espanjalais verta siellä virtaa etten voi kuvitellakkaan hänen kättään selälläni mitenkä hän yleensä nukkuu, poskiini nousee jo puna niinkin pienestä asiasta. Ja nyt tarkoitan punaa kuumuudesta, ei häveliäästä olosta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti