lauantai 21. toukokuuta 2011

Tarinoita

Jokainen meistä on varmasti kuullut juttuja kuinka ihmisille on lasten kanssa käynyt, niin että unohtavat ne jonnekkin. Joku kertoo että unohti vauva kaukalossaan kaupan kärryyn tai koti oven luo ja on jo peruuttanut pihasta pois, tai unohti vauvan kotiin lähtiessään kiireessä jonnekkin. Juttuja on monia ja mitä ihmeellisempiä. Niille tuhahdellaan ja nauretaan, ihmetellään kuinka kukaan nyt voi lastaan unohtaa!?
Kaikki ajattelevat että minä EN koskaan unohda lastani mihinkään.

Ai mitä? juu petaan tässä juuri jotakin suurta tarinaa, ihan totta!

Jokin aika sitten olimme menossa mieheni työpaikalle ja suunitelma oli jättää auto työpaikan taa parkkiin. Sieltä ei sitten kuitenkaan sitä parkkia löytynyt, mutta jäimme autosta pois ja menimme sisälle, mies vei auton pois.
Hetken päästä mies tuli myös sisälle ja jutteli siinä työnantajansa kanssa mukavia. Kysyin että mihis veit auton, kun tulit toisesta ovesta. Mies kertoi jättäneensä auton lähellä olevaan parkkihalliin ja jatkoi juttelua. Kysyin että missäs vauva on, kun istuin niin että en koko tilaa nähnyt ja ajattelin että Polskija vetelee sikeitä siinä seinän takana vaunuissa. Mies sanoikin että sun kanssas ja rupesi etsimään katseellaan Polskijaa. Voi kuulkaa, ikinä en ole nähnyt miehessä niin paljon liikettä kun tajusi mitä oli tapahtunut! Pakko oli sanoa että sä olet ihan uskomaton! ja pari ärräpäätä. Mies lähti sitten kiireen vilkkaa sinne parkkihalliin hakemaan sitä poikaa.
Ja uskokaa vain kuinka paljon itseäni kuristi koko asia! Jätän kyllä Polskijan autoon jos käyn nopeasti kaupasta hakemassa jotakin pientä ja poika nukkuu, mutta tämä on eri asia. En ole kertaakaan unohtanut lasta autoon, mutta mies nyt sitten unohti.

Voi kuulkaa kuinka hädissäni ja vihaisena olin kun mies tuli Polskijan kanssa. Onneksi poika oli siellä autossa nukkunut ja siksi se mies sanoi että oli pojan sinne unohtanut kun ei ääniä kuulunut ja luuli että olin ottanut pojan itse autosta (johon kyllä totesin että en pysty kantamaan kahta isoa painavaa kassia ja saamaan vielä isot pojat autosta ulos ja vielä kantamaan kaukalossa olevaa Polskijaa, en nyt mikään supernainen ole).

Miehet ovat miehiä ja kyllä vannotin miehen että vastasuudessa tarkistat auton aina ennen kun jätät sitä mihinkään ettei käy näin.
Uskokaa vain mutta vieläkään ei asia naurata, kauhistuttaa se jos Polskija olisi herännyt eikä kukaan olisi vastannut pojan öh ja äh-ääniin ja poika olisi hätääntynyt. Kyllä se poika siellä 10-15 minuuttia yksinään nukkui.

Onneksi mitään vakavampaa ei kuitenkaan tapahtunut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti