perjantai 12. marraskuuta 2010

Mitenkäs on?

Olen kuullut nämä 2kk ja 2 viikkoa, mitä polskija on ulkomaailmassa ollut, että kylläpä se näyttää niin pikku J:ltä! Toiset sanoo että J ja pikku J on niin saman näköisiä joten mini J:kin on niin kuin kolmas marja! Itse ihmettelen asiaa kovin, miten niin? Mistä kohtaa ne on saman näköisiä?

Miltäs nyt näyttää? Ovatko ne kuin kolme marjaa?

"J"


"Pikku J"


"Mini J"


Ihan on eri poikia eikö? Myönnän että tottakai heissä on jotakin samaa näköä, mutta ei kyllä niitä kaksosiksi, tai kolmosiksi voisi ajatella. Se mikä heissä on samaa on silmät, itsekkin olen sitä mieltä. Lisäksi olen sitä mieltä että mini J->polskija omaa kaikista vahvimmat piirteet.

Tehdään nyt vielä niin, koska kaikkihan vertaavat poikia tällä hetkellä, ei 2kk iässä otetuista kuvista että mitäs mieltä olette näistä?

"J"

"pikku J"
Mitenkäs nyt? Vesittyykö minun ajatukseni poikien erillaisuudesta? Ovatko he kovin saman näköisiä? Mielestäni J on "nätti poika" tyttöjen kiiltokuva poika ja pikku J vähän karumpi tyyppi, sellainen miehekkäämpi tapaus. Mini J taas on hyvin voimakas piirteinen ja varmasti sen vuoksi selkeästi erottuva. Sekoitan vielä pakkaa miehen pojan kuvalla, onko kenessäkään samaa näköä kuin hänessä? Mielestäni J on suomalainen kopio hänestä.


Miten lie asia onkaan, mutta uskon että jouduin useita kertoja vielä miettimään asiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti